03 Φεβρουάριος

Prospelasi North Ανελκυστήρες Σκάλας, Αναβατόρια Σκάλας ΑΜΕΑ Θεσσαλονίκη

Οι ανελκυστήρες σκάλας της Prospelasi, κατασκευάζονται πάντα σύμφωνα με τις προσωπικές σας ανάγκες, καθώς και τις απαιτήσεις του χώρου σας. Η Prospelasi φημίζεται στην Ελληνική αγορά, για την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την εξαιρετική εφαρμογή των αναβατορίων της. Στην Prospelasi δεν θα σας προσφέρουμε προκατασκευασμένα μηχανήματα, γιατί για εμάς τόσο εσείς όσο και ο χώρος σας, είστε μοναδικοί!

Η τιμή ενός τόσο μοναδικού ανελκυστήρα σκάλας εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως η μάρκα και ο τύπος του αναβατορίου, η πορεία της σκάλας (ευθεία ή καμπύλη), ο αριθμός των ορόφων, οι συνθήκες του χώρου (εξωτερικός ή εσωτερικός χώρος), ο απαραίτητος για εσάς εξοπλισμός και πολλά άλλα. Ως εκ τούτου, δεν μπορούμε να σας δώσουμε κάποια τιμή για τον προσωπικό σας ανελκυστήρα σκάλας, χωρίς πρώτα να γνωρίζουμε όλες τις παραμέτρους που διαμορφώνουν την τιμή!

Επικοινωνήστε λοιπόν μαζί μας, για να μας περιγράψετε τη σκάλα και τις ανάγκες σας και είμαστε βέβαιοι, ότι η τιμή που θα σας προσφέρουμε για τον ανελκυστήρα σκάλας σας, θα έχει την πιο ελκυστική σχέση αξίας – απόδοσης της αγοράς!

Επισκεφτείτε την Έκθεση μας

Ώρες Λειτουργίας

Επικοινωνήστε μαζί μας

    Μοιραστείτε το!