15 Φεβρουάριος

Prospelasi North Ανελκυστήρες Σκάλας, Αναβατόρια Σκάλας ΑΜΕΑ Θεσσαλονίκη

Δείτε το δημοσίευμα στο ΒΗΜΑ
https://www.tovima.gr/2022/08/19/market/anelkystires-skalas-sti-thessaloniki-monadikes-lyseis-prosvasis-apo-tin-prospelasi-north/
Η Prospelasi North Ι.Κ.Ε. είναι η εταιρεία που έλειπε από τη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα. Ως μέλος του ομίλου Prospelasi, είναι ένας αυτόνομος ¨οργανισμός¨ προσανατολισμένος στο να προσφέρει ιδανικές λύσεις προσβασιμότητας, αλλά και υποστήριξης!

Είναι η εισαγωγική εταιρεία Ανελκυστήρων Σκάλας με τις μεγαλύτερες πωλήσεις. Προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις, απόλυτα προσαρμοσμένες στις ανάγκες και στις επιθυμίες σας!

Άνοιξε τις πόρτες της στη Θεσσαλονίκη το 2020, φέρνοντας τη νέα εποχή των Ανελκυστήρων Σκάλας στο σήμερα. Συνδυάζει απόλυτα την καινοτομία των σύγχρονων μοντέλων Ανελκυστήρων Σκάλας της, με την εμπειρία και την τεχνογνωσία που αντλεί από την μητρική της εταιρεία Prospelasi Ανελκυστήρες Σκάλας Ι.Κ.Ε. καθώς και από τη συνδεδεμένη εταιρεία Mirovalis Lifts & Stairlifts, μια εταιρεία που δραστηριοποιείται πετυχημένα στη Βόρεια Ελλάδα, στον χώρο των κλασικών και ειδικών Ανελκυστήρων, από το 1973.

Επισκεφτείτε την Έκθεση μας

Ώρες Λειτουργίας

Επικοινωνήστε μαζί μας

    Μοιραστείτε το!