Μελέτη Εγκατάστασης Ανελκυστήρα Σκάλας

Στηριζόμενοι στην εμπειρία μας από το 1997, στον σχεδιασμό ανελκυστήρων σκάλας, θα σας παρουσιάσουμε μια εξατομικευμένη  μελέτη εφαρμογής, προσαρμοσμένη απόλυτα στις ανάγκες σας!
Επιδιώκουμε την απόλυτη ασφάλειά σας, γι’ αυτό και δεν θα χρειάζεται να ανεβαίνετε ούτε ένα σκαλοπάτι προκειμένου να χρησιμοποιήσετε τον ανελκυστήρα σκάλας σας. Πάντα οι ανελκυστήρες σκάλας της Prospelasi-North, σαν θέσεις επιβίβασης και αποβίβασης έχουν τα πλατύσκαλα.
Σεβόμαστε τον χώρο σας! Εάν εσείς το επιθυμείτε, ο οδηγός του ανελκυστήρα σκάλας μπορεί να τοποθετηθεί κάτω από την κουπαστή της σκάλας σας, ώστε να μην καταλάβουμε επιπλέον χώρο σε αυτή, αλλά ούτε να χρειαστεί να αφαιρέσουμε την κουπαστή σας!
Σεβόμαστε την αισθητική σας, γι’ αυτό και σχεδιάζουμε αποκλειστικά για τον δικό σας χώρο, χωρίς να χρησιμοποιούμε τυποποιημένες γωνίες οδηγού (90ο ή 180ο ), αλλά πάντα ακολουθούμε τις μοίρες που καθορίζουν οι στροφές της δική σας σκάλας. Για τις μετρήσεις μας χρησιμοποιούμε τα τελευταίας γενιάς συστήματα φωτομετρικής αποτύπωσης χώρου. Είναι τα πλέον εξιδεικευμένα και ακριβή συστήματα μέτρησης που έχουν κατασκευαστεί αποκλειστικά για αποτύπωση διαστάσεων σκάλας.
Οι Μηχανολόγοι Μηχανικοί της Prospelasi-North σας εγγυώνται σε κάθε περίπτωση, την ασφαλή λειτουργία, την τέλεια χρηστικότητα και την εξαιρετική εφαρμογή του ανελκυστήρα σκάλας σας!

Prospelasi-North-Services-Meleti-Page-09092023

Επισκεφτείτε την Έκθεση μας

Ώρες Λειτουργίας

Επικοινωνήστε μαζί μας