prospelasi-north-55

logo-prospelasi-north-55

Ανελκυστήρες σκάλας  Αναβατόρια σκάλας υπηρεσίες υποστήριξη

Σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας…οπουδήποτε στην Ελλάδα:

  • Με το μεγαλύτερο δίκτυο συνεργατών. Με τις εταιρείες του ομίλου μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και με το πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών μας, σας υποστηρίζουμε υπεύθυνα όπου και αν βρίσκεστε.
  • Με την εμπειρία μας. Είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να σας προσφέρομε την καλύτερη λύση, τόσο στο τεχνικό όσο και στο οικονομικό πεδίο.

Οι Μηχανολόγοι Μηχανικοί μας από το 1997 μελετούν και σχεδιάζουν τον ¨ιδανικό¨ για εσάς ανελκυστήρα σκάλας.

  • Με τεχνογνωσία. Με διαρκείς εκπαιδεύσεις και με γνώση των κορυφαίων τεχνολογιών το τεχνικό προσωπικό της Prospelasi, σας παρέχει εξαιρετικές υπηρεσίες υποστήριξης του ανελκυστήρα σκάλας σας.
  • Με αξιοπιστία. Αντιπροσωπεύσουμε τους κορυφαίους κατασκευαστές ανελκυστήρων σκάλας σε Ευρώπη και Αμερική.
  • Δίνοντάς σας επιλογές. Γνωρίζουμε απόλυτα, ότι δεν επαρκούν τα προϊόντα ενός και μόνο εργοστασίου, για να προσφέρουμε την ιδανική λύση σε κάθε σκάλα και κάθε ανάγκη. Γι’ αυτό το λόγο δημιουργήσαμε τη μεγαλύτερη γκάμα αποκλειστικά σύγχρονων μοντέλων στην Ελληνική αγορά. Να είστε σίγουροι ότι ο ανελκυστήρας σκάλας που θα σας προτείνουμε θα είναι μια ολοκληρωμένη λύση, που θα ικανοποιεί απόλυτα τις ανάγκες σας και θα ταιριάξει ιδανικά με τον δικό σας χώρο.

Υποστήριξη

Είμαστε  δίπλα σας και σας υποστηρίζουμε με τον καλύτερο τρόπο.

O βραβευμένος για την ποιότητα υποστήριξης που παρέχει όμιλος Prospelasi, με το πυκνό δίκτυο εξυπηρέτησης που διαθέτει,  υποστηρίζει τον ανελκυστήρα σκάλας σας, σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας και να βρίσκεστε!

Για όλους εμάς, η άριστη εξυπηρέτηση σας αποτελεί προτεραιότητα και την αποδεικνύουμε, προσφέροντας καθημερινά τον καλύτερο μας εαυτό με τον πιο υπεύθυνο τρόπο.

77_Otolift
anavatoria-skalas-otolift-prospelasi-north-01

Συμβουλευτική

Οι μηχανολόγοι μηχανικοί της Prospelasi, από το 1997 σας βοηθούν να επιλέξετε την ιδανική λύση για εσάς και τον χώρο σας, προτείνοντάς σας ανελκυστήρες σκάλας διαφόρων κατασκευαστών, με διαφορετικές τεχνικές προδιαγραφές, μέσα από τη μεγαλύτερη γκάμα  της ελληνικής αγοράς.

Οι κατασκευαστές των ανελκυστήρων σκάλας δε στοχεύουν στο να δώσει το προϊόν τους την ιδανική λύση στο 100% των διαφορετικών περιπτώσεων χώρων και χρηστών, για τον λόγο αυτό ο όμιλος Prospelasi, συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ανελκυστήρων σκάλας, ώστε να μπορεί να σας προσφέρει τον ανελκυστήρα σκάλας όπως τον φαντάζεστε.  Για παράδειγμα, εάν η σκάλα σας έχει πολύ ¨κλειστές ¨στροφές , μπορούμε να σας προσφέρουμε μοντέλο ανελκυστήρα σκάλας με την μικρότερη διάμετρο περιστροφής στην αγορά.

Μελέτη

Στηριζόμενοι στην εμπειρία μας από το 1997 στο σχεδιασμό ανελκυστήρων σκάλας, θα σας παρουσιάσουμε μια εξατομικευμένη  μελέτη εφαρμογής, προσαρμοσμένη απόλυτα στις ανάγκες σας.

Επιδιώκουμε την απόλυτη ασφάλειά σας, γι΄αυτό και δεν θα χρειάζεται να ανεβαίνετε ούτε ένα σκαλοπάτι προκειμένου να χρησιμοποιήσετε τον ανελκυστήρα σκάλας σας. Πάντα οι ανελκυστήρες σκάλας της Prospelasi, σαν θέσεις επιβίβασης και αποβίβασης έχουν τα πλατύσκαλα. Σεβόμαστε τον χώρο σας. Εάν εσείς το επιθυμείτε, ο οδηγός του ανελκυστήρα σκάλας μπορεί να τοποθετηθεί κάτω από την κουπαστή της σκάλας σας, ώστε να μην καταλάβουμε επιπλέον χώρο σε αυτή, αλλά ούτε να χρειαστεί να αφαιρέσουμε την κουπαστή σας.

Σεβόμαστε την αισθητική σας, γι΄αυτό και σχεδιάζουμε αποκλειστικά για τον δικό σας χώρο, χωρίς να χρησιμοποιούμε τυποποιημένες γωνίες οδηγού (90ο ή 180ο ), αλλά πάντα ακολουθούμε τις μοίρες που καθορίζουν οι στροφές της δική σας σκάλας. Για τις μετρήσεις μας χρησιμοποιούμε τα τελευταίας γενιάς συστήματα φωτομετρικής αποτύπωσης χώρου. Είναι τα πλέον εξιδεικευμένα και ακριβή συστήματα μέτρησης που έχουν κατασκευαστεί αποκλειστικά για αποτύπωση διαστάσεων σκάλας. Οι Μηχανολόγοι Μηχανικοί της Prospelasi σας εγγυώνται σε κάθε περίπτωση, την ασφαλή λειτουργία, την τέλεια χρηστικότητα και την εξαιρετική εφαρμογή του ανελκυστήρα σκάλας σας.

anavatoria-skalas-otolift-prospelasi-north-02
anavatoria-skalas-otolift-prospelasi-north-03

Εγκατάσταση

Με προκαθορισμένο ραντεβού ένα συνεργείο δυο ατόμων της Prospelasi North, θα ολοκληρώσει την εγκατάσταση του ανελκυστήρα σκάλας που επιλέξατε, μέσα σε λίγες ώρες. Οι τεχνικοί μας είναι απόφοιτοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και εξειδικευμένοι στα εργοστάσια παραγωγής στο αντικείμενο των ανελκυστήρων σκάλας. Παρακολουθούν όλα τα προγράμματα μετεκπαίδευσης και πιστοποιούνται για την επάρκειά τους σε ότι αφορά την εγκατάσταση, την υποστήριξη και την αποκατάσταση βλαβών, όλων των τύπων των ανελκυστήρων σκάλας που αντιπροσωπεύει ο όμιλος Prospelasi.

Θα εργαστούν αθόρυβα και θα αφήσουν τον χώρο σας με την ολοκλήρωση των εργασιών το ίδιο καθαρό με πριν και τίποτα δε θα μαρτυράει ότι μόλις εγκαταστάθηκε ένας ανελκυστήρας σκάλας. Στόχος μας είναι η μηδενική όχληση, για εσάς και τους γείτονες σας.

prospelasi-logo-north- anelikistires skalas
prospelasi-logo- anelikistires skalas
prospelasi-logo-omilos 3